Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emniyet binasında VİP Hırsızlık

Darıca'da yapımı devam eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'na klima montajı için gelen bir servis firmasına ait çalışanlar araçlarını girişe park ederek içeriye girdiler. Bir süre sonra servise ait kamyonetin arkasına yanaşan siyah renkli bir VİP Minibüsten inen 2 kişi,  35-40 Bin TL'lik bakır boru ve çeşitli malzemeleri kamyonetten alarak araçlarına yükleyip hızla uzaklaştılar.

Emniyet binasında VİP Hırsızlık
09 Ekim 2020 - 20:36 - Güncelleme: 09 Ekim 2020 - 20:44


Darıca Bayramoğlu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde yapımı bitmek üzere olan İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası'na bugün öğle sırlarında klima takmak için  gelen bir firmanın çalışanları, aracı binanın kapısına park ederek montaj için içeriye girdiler. 
Çevrredeki işyerine ait güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık anının görüntülerinde, ön kısmında plakası olmayan ve camları siyah filmle kaplı bir VİP  minibüs, binanın yanından geçen yolda bir kaç kez ileri geri gittikten sonra klima montajı için gelen servisçilere ait kamyonetin arkasına yanaşıyor. Servis aracınının arka kapısını açarak içerideki malzemeleri VİP Minibüse yükleyen ve 2 kişi oldukları öğrenilen hırsızlar daha sonra olay yerinden hızla uzaklaşıyor. 
Çevredekilerin haber vermesi üzerine araçlarının yanına gelen klima servisi çalışanları, kamyonetin arka kapı kilidinin kırılarak içerideki bakır boru ve çeşitli malzemelerin çalındığını fark ediyorlar.
Olay yerine çağrılan polis ekipleri servis çalışanlarının ifadelerini alarak, soruşturma başlattı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum