Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emniyet Binası inşaatı için kurban kestiler

İki yıl aradan sonra yapımına yeniden başlanan Darıca Emniyet Müdürülüğü Hizmet Binası İnşaatında yüklenici firma yönetimi tarafından kurban kesildi.

Emniyet Binası inşaatı için kurban kestiler
01 Kasım 2019 - 16:33

Bir önceki Müteahhit firmanın iflas etmesi sonucu yaklaşık olarak 2 yıl önce beton temel safhasında bırakılan Bayramoğlu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerindeki Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası için yeniden yapılan ihaleyi kazanan Karahan Group İnşaat firması geçtiğimiz hafta inşaat çalışmalarına başlamıştı. 

Bugün çalışmaları yerinde inceleyen Karahan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Karahan, inşaatın kazasız belasız ve zamanında bitirilmesi için kurban kesti.

Kurbanın kesilmesinin ardından Kontrol Teşkilatı, firma çalışanları ve emniyet mensuplarına şantiyede yemek veren Karahan Group Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Karahan, çalışmaların titizlikle yerine getirildiğini ve çalışanlar açısından emniyet önlemlerinin en üst seviyede alındığının altını çizerek, hava koşullarının el vermesi durumunda Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatının ön gürülen tarihten önce teslim etmeye çalıştıklarını söyledi.

Çalışmaların kazasız belasız geçmesi için şantiye alanında kurban kestiklerini ifade etti.