Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emlakçılar Odası Başkan adayı Ufuk Turan, Darıca'da emlakçılar ve gayrimenkulcülerle buluştu

Bin 400 üyesi bulunan Kocaeli Emlakçılar Odası 5 Mart’ta olağan genel kurulunu yapacak. Başkanlık için Mevcut Başkan Alpay Hacıoğlu,  Ufuk Turan ve tek kadın aday olan Nuriye Köksal yarışacak.

Emlakçılar Odası Başkan adayı Ufuk Turan, Darıca'da emlakçılar ve gayrimenkulcülerle buluştu
20 Ocak 2022 - 13:40 - Güncelleme: 23 Ocak 2022 - 18:19
Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı  Alpay Hacıoğlu’nun yönetiminde yaşanan istifalar ve karşılıklı yapılan açıklamalar, odadaki başkan ve bazı yöneticiler arasındaki sorunları açıkça ortaya dökmüştü. Sancılı bir süreç geçiren Kocaeli Emlakçılar Odası seçim atmosferine girdi. Başkan Adayı Ufuk Turan, bugün Darıca'daki emlakçılar ve gayrimenkulcülerle kahvaltılı bir toplantıda buluştu. Yoğun bir ilginin yaşandığı toplantıda konuşan Başkan Adayı Ufuk Turan, ''Meslektaşlarımın ve kardeşlerimin teveccühleri ve talepleri doğrultusunda 2022 yılı başında yapılacak olan seçimlerde Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanlığına aday olmaya karar verdim. Odamızı hep beraber yönetmek, kavgaları bitirmek ve herkesin başkanı olmak üzere yola çıkıyorum. Öncelikle bana ön şartsız destek olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin” dedi.

ODA KÖTÜ YÖNETİLİYOR
Mevcut Başkan Alpay Hacıoğlu'nun odayı iyi yönetemediğini belirten Başkan adayı Ufuk Turan, ''Kocaeli Emlakçılar Odası'nın mevcut başkanı Alpay Hacıoğlu maalesef odamızı iyi yönetemiyor. Hakkında çıkan bir sürü kötü iddia var. Ve bu iddialar çok ciddi. Biz odamızı daha iyi yönetmek için aday olduk'' dedi.

HERKES YANIMIZDA
Darıca ve Gebze bölgesindeki bir çok emlak ve gayrimenkul ofislerinin tam desteğini de aldığını belirten Turan, ''Bir önceki dönem yönetim ve odanın çalışmalarından rahatsız olan tüm emlak ve gayrimenkul ofislerinin desteği arkamızda. Çok güçlü bir şekilde, dersimize çalışıp, inşallah seçimleri kazanacağız'' şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum