Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ellibeş, ziyarete gelecekleri uyardı

Üç haftalık aranın ardından görevine başlayacak olan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, geçmiş olsun ziyaretlerinin yüz yüze yapılmaması konusunda uyardı

Ellibeş, ziyarete gelecekleri uyardı
26 Kasım 2020 - 09:57
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 6 Kasım’da eşi Feriha Hanım’a yapılan Kovid-19 test sonucu pozitif çıktığı için bulaş riskiyle karantinaya alınmıştı. Ardından yapılan kontrollerde Başkan Ellibeş’in de testi pozitif çıkınca karantina süresi uzadı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen 7. olağan il kongresine de bu nedenle katılamayan Başkan Ellibeş, tam 3 hafta sonra görevinin başına dönüyor.

‘YÜZ YÜZE GÖRÜŞMEYELİM’
Başkan Ellibeş, göreve başlamadan önce hayırlı olsun ziyaretleri hakkında bir uyarıda bulundu. Covid-19 salgınında vakalar arttığı için tedbirlerin yeniden sıkılaştırıldığına dikkat çeken Başkan Ellibeş, “Kongreden bu yana sayısız tebrik telefonu ve mesaj aldık. Herkese çok teşekkür ediyorum. Bu güven ve desteğe ben ve arkadaşlarım layık olmak için çok çalışacağız. Bundan sonra da telefon ya da mesajla görüşmelerimiz devam etsin istiyoruz. Yüz yüze tebrik ve kutlamaları pandemiden sonraya bırakalım. Ülkemiz ve dünya bu illetten kurtulduktan sonra hep birlikte kutlama yaparız. Çiçek yerine Kızılay ve Mehmetçik Vakfımız başta olmak üzere bütün yardım kuruluşlarına bağış yapmanız bizi daha mutlu edecektir” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum