Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ellibeş, KEDFE'yi ziyaret etti

Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve yönetimi, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu’nu ziyaret ettiler. 

Ellibeş, KEDFE'yi ziyaret etti
14 Ocak 2022 - 10:28
Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Ellibeş ziyarette, Dadaşlar’ı özlediğini belirterek sözlerine başlarken, KEDFE hakkında övgü dolu sözler sarf etti. KEDFE’nin aktif ve başarılı bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Ellibeş, “Vatan sevgisiyle yüreklerin çarptığı Dadaş’lara konuk olmaktan çok mutluyuz. Erzurumlular, doğdukları ve doydukları yeri ayırt etmeden, taktiri hak eden çalışmalara imza atıyor. KEDFE, Kocaeli’miz çok değerli bir sivil toplum kuruluşu. Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimine konukseverlikleri, dostluk ve samimiyetleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DURSUN: KOCAELİ VE ERZURUM BİRBİRİNDEN AYRILAMAZ
KEDFE Başkanı Tekin Dursun ise, Başkan Ellibeş ve beraberindeki Belediye Başkanı Söğüt ile ilçe Başkanı Tuna’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Güzel sözleriniz bizi onurlandırdı. Sizin de söylediğiniz gibi, hem Erzurum hem de Kocaeli bizim için birbirinden ayrılamaz. Kocaeli’deki hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek adına çalışıyoruz. Kocaeli halkımız da Erzurum gelenek ve görenekleri ile tanıştı. Bunlardan biri de 1001 Hatim programımız. Geleneğimizi sahiplenen Kocaeli halkına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Nazik ziyaretiniz için KEDFE ailesine adına bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum