Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ekmek arası dönerini kargayla paylaştı

Darıca merkezdeki Çınaraltı'nda bir dükkanın önünde ekmek arası döner yerken koluna konan karganın yemeğinden  yemesine izin veren  Sebahattin Emek, içtiği ayranını da kargayla paylaşınca herkesi gülümseten anlar ortaya çıktı  

Ekmek arası dönerini kargayla paylaştı
26 Ocak 2021 - 12:07 - Güncelleme: 26 Ocak 2021 - 22:26

Darıca Cami Mahallesi Çınaraltı çay bahçesinde bir dükkanın önünde sandalyeye oturan Sebahattin Emek, ekmek arası döner yerken, aç olan bir karga koluna kondu. Koluna konan kargaya herhangi bir olumsuz tepki göstermeyen  Sebahattin Emek,  bu sorıda ekmeğini ve içindeki döneri tırtıklayan kargaya izin verdi.
Bu sırada tesadüfen oradan geçmekte olan Kerim Çelik isimli bir vatandaşın cep telefonu ile kaydettiği görüntülerde, Sebahattin Emek'in ekmek arası dönerini ağzına götürürken, karganın da bir yandan nasiplendiği görülüyor. Görüntülerde, karganın kendiliğinden gelip koluna konduğunu söyleyen Sebahattin Emek, hayvanın aç olduğunu belirtirken, yaşananları görüntüleyen Kerim Çelik, kargaya  ayran da vermesini istiyor.  Kendisine uzatılan ayran kutusuna yanaşarak içen karganın aynı gün bir çok kişinin arabasına ve yanına yaklaştığı ve kaçmadığı belirtildi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum