Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eğitim İş Sendikası Kocaeli 2 Nolu Şube 2. Olağan Kongresi yapıldı

Eğitim İş Sendikası Kocaeli 2 Nolu Şube 2. Olağan Kongresi bugün gerçekleşti, mevcut başkan Bülent Metin ve yönetimi yeniden seçildi.

Eğitim İş Sendikası Kocaeli 2 Nolu Şube 2. Olağan Kongresi yapıldı
19 Ekim 2020 - 12:52

Gebze Eşrefbey İlkokulu konferans salonunda ki kongrede divan başkanlığına Yılmaz Kol üyeliklere ise Damla Akbak ve Adnan Koçyiğit seçildi.  Gündem maddelerinin okunması sonrası ise Şube Başkanı Bülent Metin  açılış konuşması yaptı.

TARİKAT VE UZANTILARI EĞİTİME SIZDI

Eğitim çağdaş olmalı diyen Bülent Metin şunları ifade etti, “Eğer eğitim çağdaş değilse tarikat ve benzeri yapılar eğitimin içinde yer alır, ki şu süreçte yaşananları birlikte görüyoruz.  Tarikat ve benzeri uzantılardan eğitimde neler çektiğimizi 15 Temmuz’da gördü. Atatürk ilke ve kazanımlarından geri adım atacak olursak bunun bedeli çok ağır olur.  Bu iş sadece eğitimle bitmiyor.  Ülkemizi ilgilendiren her konuda birlikte mücadele etmeliyiz.

Eğitim İş Sendikası olarak ülke genelinde 55 bin üyemizle bayrağımızı dalgalandırıyoruz.  Bundan sonra ki süreçte de Eğitim İş yeni yoluna devam edecek ve bizlerde aldığımız bu görevlerin arkadaşlarımıza devredeceğiz. Şunu unutmayalım aydınlık her zaman karanlığı yener.”

KATILANLAR

Kongreye  Çelik-İş Sendikası Şube  Başkanı Şerafetten Koç, ADD Gebze Şube Başkanı S. Nilgün Aydın, ÇYDD Şube Başkanı Nurcan Çağlar,  EYT Gebze Şube Başkanı Nuh Erdoğan,  BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli, Gebze eski  Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan ile Eğitim İş  yöneticileri, Çayırova, Darıca temsilcileri ve üyeleri katıldı.

YENİ YÖNETİM

Bülent Metin’in başkanlığındaki yeni yönetim şu isimler yer aldı:

Meral Akkaya, Bülent Özcan, Ayşe Karakuş, Yusuf Kopal, Yaşar Gül ve  Eyüp Şeker.

Denetleme kurulu, Mehmet Çelikbilek, Cevat Aksu ve Haydar Karakaya;

Disiplin kurulu Selda Vurdu, Huriye Abalı ve Burhan Yolcu.  

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum