Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Domino's Pizza'nın 2 şubesine kurşun yağdırdılar !

Darıca’da 3 şubesi bulunan Domino's Pizza’nın İstasyon Caddesi üzerindeki 2 ayrı şubesi, önceki gece geç saatlerde, kurşun yağmuruna tutuldu.

Domino's Pizza'nın 2 şubesine kurşun yağdırdılar !
20 Mayıs 2021 - 18:15 - Güncelleme: 20 Mayıs 2021 - 22:18

Bağlarbaşı Mahallesi, İstasyon Caddesi, No 188 ve Kazım Karabekir Mahallesi, İstasyon Caddesi No: 517 adreslerinde bulunan Domino's Pizza’nın 2 şubesi, önceki gece bir araç içerisinden açılan ateş sonrası kurşun yağmuruna tutuldu.
Domino's’un her iki pizza şubesine aynı gece açılan ateş sonrası Bağlarbaşı Mahallesi’ndeki işyerinin camlarında 17 kurşun izi, Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki işyerinin camlarında ise 15 kurşun izine rastlandı.
Her iki şubeyi de kurşunlayan kişi, ya da kişilerin peşine düşen Darıca Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Grup Amirliği Ekipleri, çevredeki güvenlik ve MOBESE kameralarından elde ettikleri görüntülerden kurşunlama olayında kullanılan araç plakasını tespit etti. 
Araç plakasından yola çıkan polis, olaya karıştıkları iddia edilen 4 şüpheliden 2 kişiyi göz altına aldı.
Edinilen bilgilerde, kurşunlama olayına karışan şüphelilerin pizza şubelerinin sahibi ile daha önceden husumetli oldukları ve olayı da bu nedenle gerçekleştirdikleri öğrenildi. Polis, olayla ilgili firari durumdaki diğer 2 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum