Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Direksiyonda fenalaşınca, halk otobüsüne çarptı

Darıca'da otomobiliyle hareket halindeyken geçirdiği rahatsızlığı nedeniyle fenalaşarak direksiyon hakimiyetini kaybeden İlmi Alev Onat Arslan (61), karşı şeride geçti. Bu sırada kendi istikametinde ilerleyen halk otobüsüne çarpan sürücü çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Direksiyonda fenalaşınca, halk otobüsüne çarptı
25 Aralık 2019 - 15:11

Bayramoğlu Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, hastalığı nedeniyle hareket halindeyken rahatsızlanan 34. LY. 5475 Plakalı otomobil sürücüsü İlmi Alev Onat Arslan,   direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Bu sırada karşı yönden gelen ve kendi istikametinde ilerleyen Adem Gürbulak idaresindeki 41 J 4358 plakalı halk otobüsüne çarptı.

Kazada halk otobüsü sürücüsü Adem Gürbulak’ın yardımı ile aracından indirilen İlmi Alev Onat Arslan, haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 acil Servis Ekipleri tarafından Farabi Eğitim ve araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza anını anlatan Halk Otobüsü sürücüsü Adem Gürbulak, otomobil sürücüsünün tahminen rahatsızlık geçirdiğini ve bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybedip direk kendisine çarptığın söyleyerek, ‘’Direksiyondan ben indirdim, zor nefes alıyordu, ters yönden geldi direkt girdi, rahatsızlığının ne olduğunu bilmiyorum ama kendinde değildi. Direksiyondan ben indirirken, nefes alamıyordu’’ dedi.

Kaza karışan araçlar bulundukları yerden kaldırılırken, polis, kazayla ilgili olarak rapor hazırlayarak tutanak tuttu.