Diliskelesi spor “Futbolcu fabrikası” kuruyor
Dilovası’nın köklü spor kulüplerinden Diliskelesi Spor Kulübü geleceğin futbolcularını yetiştirmek için Futbol Akademisi kuruyor. Geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu Serkan Altun’la protokol imzalandı.
Yayınlanma :
21.05.2022 12:24
Güncelleme :
21.05.2022 12:24


YENİ STRATEJİLER BELİRLEDİK
Geçtiğimiz yıl yapılan kongre sonrası Kulüp Başkanlığı koltuğuna oturan Dilovası Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Diliskelesi Spor Kulüp Başkanı Sinan Yaşar, yeni sezon için bazı stratejiler belirlediklerini belirtti. Başkan Yaşar ve yönetimi bu yıl ve bundan sonraki yıllarda alt yapıya büyük önem vereceklerini söyleyerek, “Diliskelesi spor olarak tarihinde ilk kez U-16, U-14 ve U-12 takımlarını kurduk. Yeni kurulan alt yapı takımlarımızla birlikte geleceğin yıldızlarını yetiştirmek için Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu Serkan Altun’la birlikte çalışmalara start verdik. Sadece Dilovası’nın değil bölgeye de önemli yetenekler kazandırmak için çalışacağız. Futbol Akademimiz ciddi ve disiplinli bir şekilde sadece hafta sonları değil, haftanın tüm günleri futbolcu yetiştirmek için çalışmalarını sürdürecektir. “dedi.
İMKANLARIMIZI SEFERBER EDECEĞİZ
Başkan Yaşar, Diliskelesi’nde bulunan Emre Toprak Spor Tesislerini futbol akademisine çevireceklerini belirterek, “Bundan sonra genç yetenek avına çıkacağız. Bunun için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Amacımız ilçemizin ve bölgemizin yeteneklerini keşfedip, yetiştirip geleceğe birer yıldız olarak hazırlamaktır. Dilovası’nın ve bölgemizin bu potansiyele sahip olduğuna inanıyoruz.
EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ BAŞKANIMIZ ŞAYİR
Kendimize güveniyoruz. Hocamıza da güveniyoruz. Ve bu yolda en büyük destekçimiz olan gençlerimizin abisi, sporcu dostu Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e güveniyoruz. Bizim en büyük destekçimiz Başkanımızdır. Tesisleri bize tahsis eden. Göreve geldiği günden bu yana ilçe takımlarına verdiği destek, gençlerin eğitim ve sporda başarılı olmaları için harcadığı çabaya tüm Dilovası olarak şahidiz. Bizleri de hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve gençlerin en iyi şekilde yetişmesi için her zaman bizi kamçılayan Başkanımız Hamza Şayir’e ve Ana sponsorumuz Polisan Holding’e de bizlere verdiği güçten dolayı teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bir yıl sonra meyvelerini alacağımız Futbol Akademisinin geleceği için çok farklı hedefler belirleyeceğiz.”dedi.
TECRÜBELERİMLE DİLİSKELESİ’NİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Düzenlenen protokol töreninde konuşan Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi mezunu Serkan Altun yaptığı açıklama da “TFF lisanslı antrenörüm. Yaklaşık 5 yıl gibi bir süre alt yapıda antrenörlük tecrübesiyle birlikte alt yapının çeşitli yaş grupları müsabaka ve liglere katılarak tecrübe edindim. Yetiştirdiğimiz genç futbolcularımızla birlikte aldığımız başarılar sonrası genç yeteneklerimizi Türkiye’nin birçok ilinde ki kulüplerimize transfer olmalarını sağladık. Şimdi bütün tecrübelerimi yanıma alıp Diliskelesi spor için var gücümüzle Sinan Yaşar başkanımızın alt yapıda başlattığı bu güzide proje için çalışacağız.”dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: