Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç; Darıca dahil tüm ilçelerde seçimi kazanacağız!

DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç ve Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür ile İl ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri'nden gazetemize ziyaret.

DEVA Partisi İl Başkanı Adem Koç; Darıca dahil tüm ilçelerde seçimi kazanacağız!
14 Ocak 2021 - 16:30 - Güncelleme: 16 Ocak 2021 - 14:08
Deva Partisi il Kadın Kolları Başkanı Gamze Durmaz, İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Ensar Emir, Beyza Nur Erim, Ali Can Araç, Orhan Sarısüleyman, Gülay Yılmaz ve Emin Birlik ile Darıca İlçe Yöneticilerinden Abdullah Yıldız, İbrahim Karataş, Mürsel Narman ve Emre Güler'le birlikte gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat'ı ziyaret eden İl Başkanı Adem Koç ve İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, gündeme dair görüş alışverişinde bulundular.

SÜREKLİ SAHADAYIZ!
Başkan Adem Koç, sürekli olarak sahada vatandaşlarla yan yana oldukların söyleyerek, çok çalışmalalrını bilincinde olduğuna değindi. Kocaeli'deki tüm ilçe yönetimindeki partililer gibi, Darıca ilçe teşkilatı'nın da her daim vatandaşla beraber olduğunu sorunlarını dinlediklerini söyleyen DEVA Partisi il Başkanı Adem Koç, Koronavirüs salgınının önüne geçilmesi için aşı çalışmaları hakkında da görüş belirtti.

AŞI MİKTARI YETERSİZ
Adem Koç, siparişi verilen aşı miktarının oldukça yetersiz olduğunu, bunun da sebebinin parasızlıktan kaynaklandığına yer vererek, ''Diğer ülkelere bakıldığında nüfuslarının 2 katı aşı siparişleri verilmiş. Bizim nüfusumuza göre en az 200 Milyon sipariş verilşmesi gerekirken sadece 10 milyon adet sipariş verilmesinin tek gerekçesi parasızlıklıktır. Kaldı ki, hükümetin tutarsız politikaları nedeniyle vatandaş da güven sorunu yaşamaktadır. Bir çoğu aşının vurulması veya vurulmaması noktasında tereddütler yaşamaktadır. Hatta Çin, Rus veya Alman aşısından hangisinin tercih edikleceği  konusunda tereddüt içerisndedir.'' şeklinde konuştu.

TÜM İLÇELERİ ALACAĞIZ
DEVA Partisi olarak Kocaeli merkez ve tüm ilçeleri alacaklarını kaydeden İl Başkanı Adem Koç, bu yönde tüm parti yöneticilerine güvenlerinin sonsuz olduğunu aktararak, '' İl başkanı olarak takip ediyoruz, ilçelerdeki başkan, yönetim kurulu ve üyelerimiz sürekli olarak sahadalar, vatandaşlarla birenir görüşmeler içerisindeler, sorunlarını dileyip not alıyorlar, biz iktidara geldiğimizde bı notlar tekrar gözden geçirilerek, çözümler üreteceğiz '' dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum