Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Deva Darıca, çiftçilerin sorunlarını dinledi

Deva Partisi Darıca İlçe Yönetimi çalışmalarına devam ediyor. Partililer, genel merkezin başlatmış olduğu "Tarıma DEVA" politikası kapsamında Darıca hayvancılık ve çiftçilikle uğraşan çiftçileri ziyarette bulunurken çiftçilerin dertlerini ve sıkıntılarını dinledi.

Deva Darıca, çiftçilerin sorunlarını dinledi
16 Haziran 2021 - 11:56
Partililerle sohbet eden çiftçiler, hayvancılıkla uğraşan çiftçiler hayvan yeminin pahalılığından yakınırken tarımla uğraşan çiftçiler de tohum ve mazot pahalılığından şikâyet ettiler ve bu yüzden üretim yapmakta sıkıntı çektiklerini dile getirdiler. Deva Partisi Darıca İlçe Yönetimi çalışmalarına devam edeceklerini kaydederken her an her yerde olacaklarını ve çalmadık kapı bırakmayarak vatandaşın sesi olacaklarını ifade ettiler. 
DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür yaptığı açıklamada “Normalleşme dönemiyle beraber yeniden vites yükselttik. Darıca’nın her yerinde tüm kollarımız olarak çalışıyoruz. Yoğun ve güzel günler geçiriyoruz. Partimizdeki tüm birimler aktif ve çalışıyor. Güzel işlere imza atmak amacındayız, vatandaşımızın sesi oluyoruz. Genel başkanımız Ali Babacan liderliğinde çalışmalarımız devam ediyor. Darıca’da ve genelde iktidar olmak adına gecemizi gündüzümüze kattık, inşallah hedefimiz gerçekleşecek. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum