Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DEVA Darıca Başkanı Ünsür'den bayram mesajı

Demokrasi ve Atlım Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Ünsür mesajında birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

DEVA Darıca Başkanı Ünsür'den bayram mesajı
18 Temmuz 2021 - 23:28
DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı MMuhammet Ali Ünsür yaptığı açıklamada, “Kurban bayramının Türk İslam âlemine, bütün insanlığa; huzur, barış ve sağlık getirmesini diliyorum. Barışı, kardeşliği, sevgiyi, saygıyı ve hoşgörüyü simgeleyen Kurban Bayramını, en önemlisi birlik ve beraberlik içinde karşılamanın mutluluğunu, coşkusunu ve huzurunu yaşıyoruz. 
Bayramlar birleştirici ve bütünleştirici özelliği ile toplumsal hayatımızda önemli bir yere sahiptir. Toplumsal bilincin gelişmesine, ulusal değerlerin güçlenmesine, birlikteliğin, kardeşliğin ve sevginin yaşanarak ve paylaşılarak yerleşmesine aracılık etmesi, bayramları tüm toplumlar için özel kılmaktadır. 
Deva Partisi Darıca İlçe Başkanı Ünsür sözlerine şöyle devam etti. “Bayramımız insanlığa barış nefesi olsun, yeni bayramlar doğursun. Sevincimiz yağmur olup damla dalma toprağa tohum olup bolluğa düştüğünde yeni sevinçler yeşertsin. Huzurumuz nice huzursuzlukların devası; mutluluğumuz hem de insanlığın kalbindeki acıların tesellisi olsun. 
Bu mesaj vesilesiyle Koronavirüs salgınının henüz geçmediğini salgın riski kurallarına uymamız gerektiğini özellikle hatırlatıyorum. “Bayramı sevdiklerimizle çok fazla bir araya gelemeden ancak aynı yoğun duygular içerisinde kutlayacağız. Sağlığımızın, huzurumuzun ve mutluluğumuzun yerinde olduğu bayramlarda bir arada olmak dileğiyle, Kurban bayramımız mübarek olsun ‘’ dedi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum