Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Denizde Jaws izlediler!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen "gnçtrkcll 4. Açıkhava Sinema Festivali" kapsamında yaklaşık 150 gençturkcell'li gece saatlerinde, şambrellerin üzerinde Jaws filmini izledi

Denizde Jaws izlediler!
10 Ağustos 2012 - 12:29
 Antalya Konyaaltı Plajı’nda sahile kurulan sinema perdesinin karşısında denizin içinde oluşturulan özel alanda yerlerini alan gnçtrkcll’liler, denizdeki şambrellerin üzerine yerleşerek, film için yerlerini aldı.
Sahile kurulan perdeye yansıyan film ise, gece matinesi konseptine heyecan katmak üzere "Jaws" olarak seçildi. ’Antalya’da Jaws görüldü’ sloganıyla düzenlenen etkinlikte gnçtrkcll görevlisi balık adamlar, köpek balığı maketleriyle denizde şambrellerin arasında dolaşarak seyircilere patlamış mısır ikram etti. Can yeleği giyme zorunluluğu bulunan ve 50 kişilik bir ekibin koordine ettiği etkinlikte izleyicilerin güvenliği de Sahil Güvenlik ekipleri ve balık adamlar tarafından sağlandı. Etkinliğe katılan kız erkek yaklaşık 150 gnçtrkcll’li 2 saat süren filmi izledi.
Turkcell Pazarlama İletişim Bölümü Başkanı Alpay Alptekin gazetecilere yaptığı açıklamada, gnçtrkcll’lilerin yıllardır sinemayı sahiplendiğini belirterek, 4 yıldır yaptıkları etkinliklerle çok sayıda gence ulaştıklarını ve festivalin bu yılki Antalya ayağında farklı bir film gösterimi organize ettiklerini söyledi.
Alptekin şunları kaydetti:
"Biz bu fikirleri gençlerden alıyoruz. Gençler bize ilham veriyor. Çünkü müşterilerinin fikirleriyle yönetilen bir markayız. Gençler kendi temsilcileri aracılığıyla bu şovu gerçekleştirecekler. Bu gece yaklaşık 150 gnçtrkcll’li unutamayacakları bir anı yaşayacak."
Etkinliğe katılan Okan Demir de, Antalya doğumlu olduğunu ancak ilk defa böyle bir organizasyona katıldığını ifade ederek, denizden ilk defa film izleyeceği için heyecanlı olduğunu ve bunun çok güzel bir sürpriz olacağını dile getirdi..
Öte yandan, Ramazan ayı dolayısıyla basın mensuplarına Turkcell tarafından Rixos Downtown Otel’de iftar yemeği verildi. İftara Turkcell’in üst düzey yöneticileri, öteki yetkililer ve çok sayıda davetli de katıldı.
bayan escort