Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

DB plakalı çöp toplama araçları Darıca sokaklarında!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Darıca’da çöp toplama araçları satın alınırken, Başkan Bıyık, DB plakası takılan araçları inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

DB plakalı çöp toplama araçları Darıca sokaklarında!
03 Şubat 2020 - 11:56
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çöp toplama ihalesine son vererek çöp toplama araçlarını satın alarak belediye bünyesine katmıştı.  Belediyenin kendi bünyesinde çöp toplama işini çözen Başkan Muzaffer Bıyık’ın bu hamlesi belediyeyi önemli oranda tasarrufa geçirirken bu uygulama kamuoyunda da büyük takdir toplamıştı.
 
DAHA TEMİZ BİR DARICA
Satın alınan araçlara Darıca Belediyesi’nin kısaltması olan DB plakaları da takılırken yeni araçlarla çöp toplama çalışmaları da başlamıştı. DB plakalı çöp toplama kamyonları Darıca sokaklarında hizmet verirken Başkan Muzaffer Bıyık da Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. DB plakalı araçların Darıca sokaklarında olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Bıyık, daha temiz bir buca escort Darıca için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.