Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalılar Çınaraltı Meydanı'nda bayramlaştı

Darıca’da Ramazan Bayramı programı Çınaraltı Meydanı’nda yapılırken, bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Darıcalılar Çınaraltı Meydanı'nda bayramlaştı
12 Nisan 2024 - 11:49
Tarihi Çınaraltı Meydanı’nda bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Bayramlaşma programına AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yanı sıra siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ile sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Darıcalı vatandaşlar katıldı. 
Programın açılış konuşmasını yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık “bizleri bir araya getiren buluşturan hemşerilerimizi saygıyla selamlıyorum.  Hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum’’ dedi. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ise  “Bizi bir ramazan bayramına daha ulaştıran rabbimize şükürler olsun. Bizim ramazanın ruhuna uygun bayramı kutlamamız gerekiyor. Ramazan’ın gelenek görenek ve kuralları var. Bu ritüellerin yerine getirilmesi gerekiyor. Aile içi bayramlaşma, eş dost ve akrabaların ziyaret edilmesi vb. pek çok açıdan bakıldığında toplumsal bağlarımızın aile bağlarımızın güçlenmesine vesile olduğunu unutmamak gerek” şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Darıcalılar protokolle bayramlaştı.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum