Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı taraftarlar, Fatih'in yeni sezonda takımda kalmasını istiyor!

3. Lig 2. Grup’ta son oynadığı maçta Ankara Kalecikspor’u 2-1 mağlup eden ve ligde kalan Darıca Gençlerbirliği’nde kritik goller Fatih Şerifoğlu ve Sercan Kaya’dan gelmişti.

Darıcalı taraftarlar, Fatih'in yeni sezonda takımda kalmasını istiyor!
09 Mayıs 2022 - 09:42
Sezon boyunca toplam 33 gol atan ekibimizin bu sezon en çok öne çıkan futbolcusu takımın golcüsü Fatih Şerifoğlu’ydu. Bu sezon 33 lig maçında fileleri tam 17 kez havalandıran 34 yaşındaki yıldız futbolcu gollerin yarısından fazlasına tek başına imza atarak müthiş bir performans ortaya koydu. Fatih bu sezonki istatistiği ile de 2016-17 sezonunun ardından en fazla gol attığı sezonunu yaşadı.
Bu sezon 1 kırmızı kart, 8 de sarı kart gören Fatih, Yomraspor, Kuşadası, Aksaray, Hacettepe, Kızılcabölük, Elazığ Karakoçan, Çarşamba, İskenderun, Ordu ve son oynanan Kalecik ağlarını havalandırdı. Darıcalı taraftarlar, sözleşmesi sona eren Fatih ile yeniden sözleşme yapılmasını istiyor. Fatih Şerifoğlu’ndan sonra takımın en çok atan isimleri Ahmet Özer ve Sercan Kaya oldu. Bu iki futbolcu 3’er gol attı. Takımın diğer gollerini Furkan Safi (2), Nebi Tiryakioğlu (2), Furkan Akın (2), Alpagut (2), Baran, Erdem, Sefa Tunç ve Tolga Tekin kaydetti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum