Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı spor adamlarından önemli çağrı; Amatöre sahip çık!

Darıca'nın önemli spor adamları Spor Bakanlığına, TFF'ye ve ASKF'ye bir çağrıda bulundu.

Darıcalı spor adamlarından önemli çağrı; Amatöre sahip çık!
08 Aralık 2020 - 12:17 - Güncelleme: 08 Aralık 2020 - 13:21
Darıca'nın spor camiasının sevilen ismi İdris Zengin yaptığı açıklamada ''En iyi bildiğim şeyler Ahlak ve Yükümlülüklerdir,Onuda futbola borçluyum., Amatör futbola yapılanlar tam bir kaos’dur,ayıptır ve saygısızlıktır 10 binlerce futbolcu,hoca,sağlıkçı,malzemeci ve sayamadıklarım evinin geçimini buradan geçindiren insanlar,bir çok dostum zor durumda şuan tam 1 yıl olacak neredeyse sağlıklı bir karar alınamadı neresinden bakarsan bak elinde kalıyor.. Tamam veba var hastalık var ama koskoca Spor bakanlığı TFF,ASKF bir planlamınız bir kararınız yok mu hep susuyorsunuz..??  Amatöre sahip çık.'' dedi.

Darıca G.B'de de uzun süre forma giyen eski futbolcu ve antrenörlerden Şifo Mehmet ise yaptığı açıklamada ''Her sporcu hayata amatör olarak gelir... 
Önce emekler sonra yürür ve koşmaya başlar...
Profesyonel olmadan önce herkes amatör olmak zorundadır...
Amatör liglere sahip çık yoksa bir gün sende profesyonel lig bittiğinde oynayacak amatör lig arayacaksın... Binlerce ailesine bakan futbolcu, antrenör,malzemeci, masör, yönetici var..  Meslek bile kabul edilmeyen sözlerin tutulmadığı ama insanların hayallerini aradığı bir dünya karanlığa terk edilemez.... 1 kişi bile oynuyorsa büyük kategoride futbol, insan hakları olarak bu kısıtlama aynı kategoride yapılamaz'' dedi.

Darıca'nın sevilen antrenörlerinden Bedrettin Şimşek ise amatör futbola sahip çıkılması gerektiğini belirterek, tüm Darıcalıları bu konuda birlik olmaya davet etti.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum