Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı Nusret 25 bin kişiye hediye dağıttı!

Dünyaca ünlü et restoranlar sahibi Darıcalı Nusret Gökçe olan olmayana verecek notu ile Instagram hesabından bir video paylaştı. Cep telefonu, televizyon, çamaşır makinesi, kıyafet ve bir çok ürün dağıtımı vatandaşların adreslerine ulaştı.

Darıcalı Nusret 25 bin kişiye hediye dağıttı!
18 Mayıs 2020 - 08:03 - Güncelleme: 18 Mayıs 2020 - 10:23
Dünya genelindeki ünlü et restoranlara sahip, Darıca doğup büyüyen Nusret Gökçe sosyal medyada fenomen haline gelmeyi başardı. Instagram takipçilerini sevindirmeyi başaran Nusret adeta hediye yağmuruna tuttu. Bir ay önce başlattığı hediye dağıtımı için sosyal medya üzerinden yeni paylaşımlarda bulundu. Nusret Koronavirüs nedeniyle evde kalan takipçiler için 25 bin hediye dağıtımı anlarını paylaştı. Cep telefonu televizyon, tablet, elektronik ürünler arasında kahve makinesi, çamaşır makinesi,, beyaz eşya kıyafetler, Nusret ürünleri arasında yer alan Nusret yazılı bıçak hediyeleri için 27 milyon takipçisine fotoğraf paylaştı. Ayrıca bu ürünleri imzalayıp gönderiyor. Yeni paylaştığı videoda hediyelerin sahiplerine ulaştığı görülüyor.  

Nusret Gökçe kimdir?  
1983 doğumlu olan Gökçe, aslen Erzurumludur. Eğitimini Darıca Faik Şahenk Ortaokulu altıncı sınıfta iken bırakmak zorunda kaldı. Halen ailesi Darıca'da yaşamaktadır. Meslek hayatına kasap çırağı olarak başladı ve 10 farklı yerde çalıştıktan sonra et doğramada kendini yetiştirerek dünya ülkelerini gezerek et restoranları hakkında bilgi sahibi olmuş ve Türkiye’ye döndüğünde 2009 yılında işletmesine 2012 yılında Doğuş grubu ortak oldu. Türkiye ve dünyanın farklı noktalarında ünlü restoranlar sahibidir.          

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • AHMET GÖÇMEN
    3 yıl önce
    9.yaşında oğlum var dersleri için gerekli olan dizüstü bilgisayar ihtiyacımız vardır alamadım asgeri ücretle çalışanım durumum yoktur sizden ricam yardımcı olurmusunuz.sizden allah razı olsun işleriniz bol kazanca dönüşün .adresimi.sardunya sokak/no.20.daire.3.osmangazi.darıca.koceli.telefon 05353710685..