Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı Karate Hakemi Mehmet Erdinç Çelik terfi aldı

Kocaeli’nin başarılı Karate Hakemlerinden Mehmet Erdinç Çelik, Hırvatistan’da yapılan vize sınavlarında Uluslararası Balkan Hakemliği’nde terfi aldı.

Darıcalı Karate Hakemi Mehmet Erdinç Çelik terfi aldı
02 Aralık 2021 - 23:57 - Güncelleme: 02 Aralık 2021 - 23:59
Uzun yıllardır Darıca’da faaliyet gösteren Çelik Karate Spor Kulübü’nde başarılı sporcular yetiştiren ve Darıca’nın ilk Uluslararası Hakemi olan Milli Antrenör Mehmet Erdinç Çelik, hafta sonu yapılan Karate Hakem Vize sınavlarında da göğsümüzü kabarttı.

AVRUPA HAKEMLİĞİ’NE AZ KALDI
Aynı zamanda Darıca’da eğitim veren Halk Eğitim Merkezi bünyesinde de antrenörlük görevinde bulunarak Darıcalı gençlere hizmet veren Çelik, başarılı sporcuların yanı sıra topluma örnek bireyler yetiştiriyor. Uluslararası Balkan Hakemliği B sertifikası alan genç hakem bir sonraki aşamada başarılı olması halinde Avrupa Hakemliği’ne terfi edecek.

YILMADAN MÜCADELEYE DEVAM
Tebrikler için teşekkür eden Çelik, “Darıca’dan Uluslararası Hakemliğe giden bu yolda verdiğimiz emeklerin karşılığını almanın mutluluğu içindeyiz. Bizlere emek vererek yetiştiren Milli Antrenör Adnan Şamdan ve Kocaeli MHK Başkanımız Uluslararası Dünya Hakemi Hazım Özdemir ve Kocaeli hakem camiamıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni başarılarla Darıca tarihini yazmaya devam edeceğiz.”dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum