Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı genç girişimci, Darıca'dan Avrupa'ya maske ihraç ediyor!

Darıca’da genç girişimci Batuhan Er, Darıca'da kurduğu Masker markası ile ürettiği koruyucu maskeleri yurt dışında birçok ülkeye ihraç ediyor.

Darıcalı genç girişimci, Darıca'dan Avrupa'ya maske ihraç ediyor!
03 Kasım 2021 - 14:28
Çin’den başlayarak yayılan koronavirüs salgının tüm dünyada görülmesinin ardından cerrahi maskelere olan talep ve ihtiyaç arttı. Darıca'da 2020 yılı Ocak ayında maske üretimine başlayan Batuhan Er, Masker markası ile ürettiği koruyucu maskeleri yurt dışında birçok ülkeye ihraç ediyor. 

BİR AYDA MİLYONLARCA MASKE ÜRETİLİYOR
Erpasan'da Genel Müdür Yardımcılığı yapan Darıcalı Batuhan Er, 2020 yılının Ocak ayında Ermedsan Medikal Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş'yi kurup, ürettikleri maskelerinin yüzde 80'nin Hollanda, Almanya ve diğer Avrupa ülkelerine ihracat edildiğini söyledi. Maske üretim işine Erpasan'dayken girdiğini ifade eden Batuhan Er, ''Yurtdışından bizlere inanılmaz bir maske talepleri geliyordu. Bu kadar maske talebinin gelmesi beni bu işe itti. Ayda 1.5 milyon ffp2, 3.5 milyon cerrahi maske üretimi yapıyoruz. Biz sadece ihracat odaklıyken, son 3 aydır yurt içine de ağırlık vermeye başladık. e-ticarete de atılarak, maskelerimizi trendyol.com, hepsiburada.com gibi şirketlerde 'Masker' marka maskelerimizi satıyoruz. Kocaeli'deki büyük fabrikalarla çalışmaya başladık. 7 gün 24 saat burada üretim yapılıyor. Sadece Kocaeli'nin değil, Türkiye'nin sarılı üreticilerindeniz'' dedi. 

ERMEDSAN ÖRNEK BİR ŞİRKET
Ciddi bir üretim kapasitelerinin olduğuna dikkat çeken Ermedsan Medikal Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Batuhan Er,  “Bu işi kolay zannediyorlar. Ülkemizde bir çok maske üreticisi var. İşlerini bizim gibi iyi yapanlarda var, kötü yapanlarda. Maske üretimi sadece 'yaptım, oldu, bitti' değildir. Bir sürü izinler alınıyor. Belgeler alınıyor. Denetimler yapılıyor. Ermedsan Medikal Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak bir çok firmaya örnek gösterilmemiz bizi çok gururlandırıyor” ifadelerini kullandı.

YANGIN BÖLGELERİNE MASKE GÖNDERDİ
Ermedsan Medikal Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, ülkemizde geçtiğimiz yaz ayında başlayan orman yangınlarına duyarsız kalmayarak, yangınların olduğu bölgelere maskeler gönderdi. Temas sağladıkları orman bölge şeflikleri, kriz masaları ve toplanma merkezlerine çok sayıda maskeler gönderen Ermedsan Medikal Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, büyük bir duyarlılık örneği gösterdi

DOĞU BÖLGESİ'NDEKİ KÖY OKULLARINA MASKE
Sosyal sorumluluk projesi kapsamında, geçtiğimiz hafta Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki köy okullarına maskeler gönderen Ermedsan Medikal Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Batuhan Er, sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirterek, ''Ermedsan Medikal Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak daima eğitim camiasının yanında olacağız. Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki köy okullarına binlerce maske gönderdik. Görevli personelimiz burada maskeleri bizzat dağıttı'' dedi.

DARICA MARTISPOR'UN SPONSORU
Darıca'nın marka takımlarından olan Darıca Martıspor'un da sponsoru olan Ermedsan Medikal Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş, spora ve sporcuya verdiği tam destekle de büyük takdir görüyor. Bir futbol aşığı olan Genel Müdür Batuhan Er, ''Darıca Martıspor'a sponsor olmamızın sebebi, sporu çok sevdiğimiz içindir. Başkan Bülent Çoban ile istişarelerde bulunduk ve Darıca Martıspor'a sponsor olduk. Biz daima Darıcalı sporcuların yanındayız. Darıca Gençlerbirliği'nin de pilot takımı olan Darıca Martıspor'a yeni sezon öncesi başarılar diliyorum'' dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum