Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı Eray Şamdan, Balkanlarda seriye devam etti!

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün Olimpiyat ikincisi Milli Karatecisi Eray Şamdan, seriye devam ediyor. Şamdan, kariyerinin 4. Balkan Şampiyonası’nda da Altın madalyanın sahibi oldu.

Darıcalı Eray Şamdan, Balkanlarda seriye devam etti!
17 Ekim 2021 - 12:36 - Güncelleme: 19 Ekim 2021 - 18:05
Hırvatistan’da yapılan Balkan Karate Şampiyonası’nda Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün Milli Sporcusu Eray Şamdan, ülkemize altın madalya kazandırdı. Tokyo Olimpiyat Oyunları’ndan ikinci olarak ülkemize Gümüş madalya kazandıran Milli Sporumuz Şamdan, başarılarına ara vermeden devam ediyor. Tokyo Olimpiyatları sonrası bir süre dinlendikten sonra Balkan Şampiyonası hazırlıklarına başlayan Milli Sporcumuz, bugün Hırvatistan’ın Porec şehrinde tatamiye çıktı. Şamdan 4 kez katılım gösterdiği Balkan Şampiyonlarında tamamaını kazanarak yine seriye devam etti.
Bu yıl mayıs ayında aynı salonda Avrupa Şampiyonu olan Şamdan, kariyerinin 3. Balkan Şampiyonluğunu kazandı. Oldukça rahat bir turnuva geçiren Olimpiyat Apoletli Şamdan, farkını ortaya koydu. İlk turda Karadağlı Ognjen Otasevic’i hakem kararı 5-0, ikinci turda Soırp Darko Spaskovski’yi 3-0 mağlup eden Şamdan, yarı final müsabakasında Yunan Stefanos Xenos Christos’u da 4-3 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Milli sporcumuz Altın madalya mücadelesinde de Sloven Niklas Tamse’yi de 1-0 yenerek zirvenin sahibi oldu.

HEDEF KASIM’DA DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU
Kasım ayında yapılacak Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren Genç sporcu, bu turnuvayla moral kazandı. Performansından ve formundan bir şey kaybetmediğini gösteren Şamdan, olası bir sakatlığa karşı kendini zorlamadan kürsünün ilk basamağında yer aldı. Milli Sporcumuz önümüzdeki ay Dubai’de Dünya Şampiyonluğu için tatamiye çıkacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum