Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı eğitmen Yılmaz, bölge Koordinatörü oldu

Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Muaythai Başantrenörü Kemal Yılmaz, Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından Doğu Marmara Bölge Koordinatörlüğü görevine getirildi.

Darıcalı eğitmen Yılmaz, bölge Koordinatörü oldu
13 Ocak 2022 - 21:44
Türkiye Muaythai Federasyon Başkanı olarak seçilen Hasan Yıldız, bölgelerdeki temsilcileri atamaya devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından Doğu Marmara Bölge Koordinatörlüğü görevine, Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Muaythai branşı Başantrenörü Kemal Yılmaz getirildi. 

YOĞUN BİR SÜREÇ VAR
Kendilerini yoğun bir sürecin beklediğinin altını çizen antrenör Kemal Yılmaz, “Darıca olarak bu konuda kendimizi çok şanslı hissetmemiz gerekli çünkü gençlerin ağabeyi, sporun ve sporcunun her zaman yanında olan bir belediye başkanına sahibiz. Bizden desteklerini hiç esirgemeyen Hasan Yıldız başkanım ve ekibine, çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan kıymetli Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık'a ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğim Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Başkanı Hüsamettin Ergül hocama çok teşekkür ederim” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum