Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Türkelispor, şampiyonluk yemeğinde kupasını kaldırdı!

Süper Amatör Lig B Grubu’nda normal sezonu şampiyon tamamlayarak Play-Off’a kalan temsilcimiz Darıca Türkelispor, şampiyonluk yemeğinde kupasına kavuştu. Darıca Balıkçısı Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Türkelispor’a grup şampiyonluğu için 100 Bin TL, Play-Off şampiyonluğu için ise 500 Bin TL prim açıkladı.

Darıca Türkelispor, şampiyonluk yemeğinde kupasını kaldırdı!
18 Şubat 2024 - 14:21
Darıca’yı Süper Amatör Lig’de temsil eden tek takım olan ve 13 yıl aradan sonra Darıca’ya şampiyonluk başarısı yaşatan Darıca Türkelispor, normal sezonun tamamlanmasının ardından Play-Off öncesinde kutlama yemeğinde bir araya geldi Darıca sahilde bulunan Darıca Balıkçısı’nın üst katında gerçekleşen yemeğe; Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetimi, teknik heyet, futbolcular ve aileler katıldı. 

BAŞKAN YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR
Programın açılış konuşmasını yapan Darıca Türkelispor Başkanı Ferhat Yılmaz, takımını kutlayarak sözlerine başlarken, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a spora ve sporcuya olan desteklerinden dolayı teşekkür etti. Hedeflerinin BAL ligi olduğunu söyleyen Yılmaz, Darıca’yı en iyi şekilde temsil etme adına ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Yılmaz, şampiyonluk yemeğine katılan protokol ve tüm katılımcılara ayrıca teşekkür etti. 

ŞAKAR TEBRİK ETTİ
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ise, Darıca Türkelispor’un örnek bir başarıya imza attığının altını çizerek, “Sizin ne denli büyük bir aile olduğunuzu buradaki ortamda gördüm. Hocanızın kürsüye çıktığı andaki sevgi gösteriniz, bence bu şampiyonluğun göstergesiydi. BAL ligi yolunda hepinize gönülden başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN BIYIK’TAN BÜYÜK PRİM
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, göreve geldiği günden bu yana Darıca’da spora ve sporculara yapılan yatırımlara vurgu yaparak, artık yapılan olumlu işlerle övünme döneminin bittiğini, yeni projeleri gerçekleştirme döneminin başlayacağını kaydetti. Bıyık, Darıca Türkelispor ailesini tebrik ederek, “Sonuna kadar hak ettiniz. Bu aile ortamınızı hem sahada hem de saha dışında gördüm. Biz, her zaman sizin yanınızdayız. Play-Off’ta da şampiyon olacağınıza eminim” dedi. Bıyık konuşmasının sonunda grup şampiyonluğu için takıma 100 Bin TL prim açıklarken, BAL ligine çıkmaya hak kazanılması halinde de Darıca Türkelispor’a 500 Bin TL prim vereceğini söyledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum