Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca protokolü, Minik Ömer Asaf'ı ziyaret etti!

Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan ve Emniyet Müdürü Şahaser Şen, yaklaşık olarak 4,5 ay önce boğazına kaçan leblebi tanesi nedeniyle  hastanede yatan ve 63 gün boyunca gördüğü tedavinin ardından taburcu olan Handan ve Ferhat Koçak'ın 1,5 yaşındaki çocukları Ömer Asaf'ı evinde ziyaret ettiler.

Darıca protokolü, Minik Ömer Asaf'ı ziyaret etti!
03 Haziran 2020 - 14:41 - Güncelleme: 03 Haziran 2020 - 14:49
Gazetemizin geçtiğimiz günlerde yaptığı konuyla ilgili haberin ardından hayırsever vatandaşlardan gelen yoğun destek sonrası, bugün Koçak Ailesi'nin evine giden Kaymakam Ömer Karaman, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Mustafa Güneş, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan ve Emniyet Müdürü Şahaser Şen, geçmiş olsun dileklerini sundular.
Kaymakam Ömer Karaman, maddi ve manevi olarak ailenin yanında olduklarını kaydederken, Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise minik Ömer'in ablalarına çeşitli hediyeler vererek, baba Ferhat Koçak'a destek sözü verdi.
Başhekim Mustafa Güneş ve İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, pandemi süreci nedeniyle tedavisi için bebeğin geçiken evraklarının hızlı bir şekilde hazırlanacağını belirterek, hastane ve Sağlık Müdürlüğü olarak 24 saat hizmetlerinde olacaklarını kaydettiler.
Konuşmaların ardından Ömer Asaf'ın odasına giderek bebeğin son durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Ömer Karaman ve beraberindekiler, süreçle ilgili olarak her gün ve her saat telefonun diğer ucunda olacaklarını kaydettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum