Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'nın yeni hükümet konağı ile ilgili ilk adım atıldı!

Darıca’ya yapılacak olan yeni hükümet konağı binası için proje çizimi ihalesi açıldı. Darıca Hükümet Konağı Proje Çizim İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19'ncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Darıca'nın yeni hükümet konağı ile ilgili ilk adım atıldı!
07 Nisan 2021 - 16:27 - Güncelleme: 07 Nisan 2021 - 16:44
Kocaeli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından verilen ilanda Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki 10 bin metrekarelik bir alana yeni hükümet konağı yapılacak. 210 gün içerisinde tamamlanması planlanan proje çizimi için ihale 27 Nisan günü gerçekleştirilecek. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık geçtiğimiz aylarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşmüş ve Darıca'ya yeni bir hükümet konağı yapılacağını açıklamıştı. İskoliye Mektebi'nin restore edilmesiyle beraber geçici olarak burada hizmet veren Darıca Kaymakamlığı, Hükümet Konağı projesi bittikten sonra yeni yerinde hizmet verecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Hasan Ali
    3 yıl önce
    Osmangazi mah aşıroğlu caddesine bir çözüm bulsaydınız.Kocaman caddeyi daralttınız sağlı sollu park yapıyolar aradan iki araç zar zor geçiyoruz kaza yapacağız sizin yüzünüzden