Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi'nin yeni binası açıldı!

S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi'nin yeni binası görkemli bir törenle açıldı.

Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi'nin yeni binası açıldı!
22 Ekim 2021 - 10:41 - Güncelleme: 24 Ekim 2021 - 12:39
Fevzi Çakmak Mahallesi Aliye Sokak'ta bulunan bir binanın iki katını alarak, yeni bir dekorasyon yapan S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi, çok güzel bir binayı kooperatif üyelerine kazandırdı. Toplantı odaları, ofisler ve hobi alanlarının da bulundugu binanın açılışı ise dün gerçekleşti.
Açılışa Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Şentürk, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, Darıca Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, Darıca Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Kaplan Sönmezyıldız, meclis üyeleri, parti temsilcileri, S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi üyeleri, şoförler ve çok sayıda davetli katıldı.

HAKLI BİR GURUR YAŞIYORUZ!
S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Eser Çeper burada yaptığı konuşmada, ''S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi olarak güzel bir binayı kooperatifimize kazandırmanın haklı gururu içerisindeyiz. Darıca Merkez'de bulunan binamız artık bize yetmiyordu. Fevzi Çakmak Mahallesi'nde konumu olarak harika bir yer olan yeni binamızda bir çok etkinliğimizi de gerçekleştirebileceğiz. S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Özel Halk Otobüsçüler Kooperatifi ailesi'ne hayırlı uğurlu olsun. Buraya gelen herkese çok teşekkür ederiz'' dedi. 
Açılış kurdelasının kesiminin ardından kesilen kurban ve okunan dualardan sonra yapılan ikramlarla beraber açılış programı sona erdi. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum