Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Kardeş Master Takımı şampiyon oldu!

Bolu’da düzenlenen Marmara Masterler Ligi Abant Kupası’nda boy gösteren Darıca Kardeş Master takımı, turnuvada ipi göğüsleyerek şampiyon oldu.

Darıca Kardeş Master Takımı şampiyon oldu!
14 Haziran 2021 - 16:44
Darıca temsilcisi şampiyonluğu, sponsorları olan Entopest Yönetim Kurulu başkanı Olcay Yıldıztekin’e armağan ettiler.
Entopest sponsorluğunda bölgemizi Bolu’da başarıyla temsil eden Darıca’nın eski tüfekleri, rakiplerini birer birer devirerek şampiyon oldu. Turnuvanın ilk maçında İstanbul temsilcisi Mesa’yı Yusuf Bingöl, İsmail Özçelik ve Abdurrahman Kırmacı'nın golleri ile 3-0 yenen Darıca Kardeş Master, ikinci maçında bir başka Darıca ekibi Osmangazi takımını Murat Kaya(2), Bülent Çoban ve Yusuf Bingöl ile 4-3 mağlup etti. Darıca Kardeş Master finalde ise İstanbul Bulancak ekibini Levent Gündüz, İsmail Özçelik ve Yusuf Bingöl'ün attığı gollerle 3-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştı.

ENTOPEST SPONSORLUĞUNDA...
Kadrosunda; Mehmet Yılmaz(Şifo), Abdurrahman Kırmacı, Yavuz Selimoğlu, Yavuz Pala, Şafak Şimşek, İsmail Özçelik, Celal Gün, Yaşar Arslan, Mükerrem Cüce, Bahadır Ata, Levent Gündüz, Üstün Aslan, Yusuf Bingöl, Fatih Özyılmaz, Özgür İnci, Tarık Kaya ve Bülent Sevencan gibi isimleri bulunduran Darıca Kardeş Master takımı şampiyonluğu sponsorları olan Entopest Yönetim Kurulu başkanı Olcay Yıldıztekin’e armağan ettiler

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum