Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Huzurevi için ilk adım atıldı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti tarafından yaptırılan ve 1999 depreminde hasar görmesinin ardından uzmanların can güvenliği olmadığı raporlarının ardından yıkılan Hikmet Memduğ Kızılağaç Huzurevinin yerine yeniden yapılması planlanan huzurevi için çalışmalar devam ediyor.

Darıca Huzurevi için ilk adım atıldı
27 Aralık 2019 - 15:47
Darıca Yaşlılarla Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kudret Sekban ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı  yeni yapılması planlanan huzurevi hakkında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.  Hayırseverlerin desteği ile huzurevinin proje aşamasına geldiğini söyleyen Başkan Sekban Darıca Belediyesinin de projeye büyük katkı sunmasından oldukça mutlu bornova escort olduklarını belirterek çok yakın bir tarihte projenin hayata geçirilerek Darıca’nın ihtiyacı olan huzurevinin yeniden yapılacağının müjdesini verdi. Başkan Sekban Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a desteklerinden dolayı da teşekkür etti.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta altyapı çalışmalarının kendilerinin üstlendiğini,  proje üstünde çalışmaların devam ettiğini yakın bir zamanda yıkılan huzurevinin yerine yenisinin yapılmasından memnuniyet duyacaklarını vurgulayarak  Kudret Sekban ve Sibel Güneş’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.