Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Gençlerbirliği'ne yeni isim sponsoru!

Darıca Gençlerbirliği'nin artık yeni adı Alagöz Darıca Gençlerbirliği oldu.

Darıca Gençlerbirliği'ne yeni isim sponsoru!
01 Temmuz 2021 - 17:19 - Güncelleme: 03 Temmuz 2021 - 17:21
Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, büyük bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Sarı-Yeşilli ekibimizin Alagöz Holding ile isim sponsorluğu anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz, ekibimiz Darıca Gençlerbirliği'nin Tesislerini ziyaret ederek, Darıca G.B Başkan Yardımcısı Eren Ertuğrul Işık'tan bilgi aldı. Sarı-Yeşilli camiaya sponsor oldukları için büyük gurur yaşadıklarını ifade eden Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz, Alagöz ve Darıca Gençlerbirliği markalarının daha da güçleneceğini ifade etti. 

İŞTE DETAYLAR
Sağlık, İnşaat, Otomotiv ve Turizm sektöründe faaliyet gösteren Alagöz Holding'in adını gelecek sezondan itibaren taşıyacak olan temsilcimiz, ‘Alagöz Darıca Gençlerbirliği’ ismiyle yeni sezona 'merhaba' diyecek.Transfer tahtasının açılması ve yapılacak yeni transferler için kulübün kasasına sıcak para girişi sağlayacak olan Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen, Alagöz ile yapacağı güç birlikteliği ile ekonomik anlamda büyük bir rahatlık yaşayacak.Başkan Arif Gülen'in önümüzdeki günlerde Alagöz Holding ile yaptığı anlaşmanın detaylarını önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurması bekleniyor. Öte yandan Alagöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cantürk Alagöz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile olan yakınlığı ile de biliniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum