Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B'ye yeni hissedar geliyor!

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen’in, kulüp hisselerinin bir kısmını bir işadamına devretmek adına görüşmeleri sürdürdüğü ve Cuma günü yapılacak olan son görüşmede tarafların anlaşmayı resmiyete kavuşturacağı öğrenildi.

Darıca G.B'ye yeni hissedar geliyor!
02 Ağustos 2022 - 10:51
Görüşmeleri doğrulayan Başkan Gülen, kulüp hisselerine talip olan kişinin ismini vermekten kaçınırken, bahse konu kişinin bir dönem Altay’da yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığı öğrenildi. Gülen, “Yüzde kaç hisse vereceğimiz belli değil. Yüzde 50’nin altında da olabilir, üstünde de. Biz karşı tarafa hisseler için bir bedel söyledik, yanıt bekliyoruz. Önümüzdeki haftaya kadar her şey kesinleşmiş olur” dedi.

TRANSFERLERİMİZİ AÇIKLAMAYA BAŞLAYACAĞIZ

2 gün içerisinde yeni transferlerini kamuoyuna açıklayacaklarını belirten Gülen, Darıca G.B taraftarlarının karamsarlığa kapılmamasını istedi. Takımdan ayrılan oyuncular ile ilgili konuşan Gülen, “Çok yanlış bir algı yapılıyor. Sezon biter bitmez basın toplantısında da takımın yüzde 80’ninin değişeceğini söylemiştim. Zaten birçoğunun sözleşmesi bitmişti. Benim takımda kalmasını istediği iki oyuncu, Sercan ve kaleci Mustafa’ydı. Mustafa ayrılmayı tercih etti, saygı duyduk. Sercan Kaya, yeni sezonda takımımızın ağabeyi, en önemli gücü olacak. Bana göre Sercan geçen sene üzerine düşeni yapmıştır. Elazığ Karakoçan maçındaki iki kritik asistiyle takımımızı ligde tuttu. İyi bir kamp süreci geçirmiş Sercan’ı kimse durduramaz” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum