Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B'den olaylar hakkında açıklama geldi!

Sahasında Büyükçemece Tepecikspor'u konuk eden ve uzatmanın son anlarında hakemlerin verdiği tartışmalı bir pozisyon sonrasında beraberlik golünü bulan Darıca GB'ne öfke duyarak arbade yaşanmasına sebep verilmesi üzerine kulüpten bir açıklama yapıldı;

Darıca G.B'den olaylar hakkında açıklama geldi!
06 Ocak 2021 - 19:37 - Güncelleme: 07 Ocak 2021 - 12:00
İki yıl önce yaşanan yönetim değişikliği ile birlikte 1934 yılında kurulmuş bir camiayı en doğru biçimde temsil etme ilkesini kendimize görev bildik. Bu doğrultuda tribünlerimizde olsun, saha içerisinde olsun, yada temsil ettiğimiz her türlü mercide koca çınarımızı, Darıca'mızın ortak değeri Darıca GB'ni fair-play çerçevesinde en üst seviyeye taşıma gayreti içerisinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sahamızda yaşanan spora ve insanlığa yakışmayan karelere şahitlik ettiğimiz bugünki nahoş olaylardan dolayı büyük üzüntü duyduğumuzu tüm spor camiasına altını kalın çizgiler çizerek belirtmek isteriz. Tekrarının asla yaşanmamasını temenni ediyoruz.

Hakemler kötü yönetim, yanlış karar vermiş olabilir. Bu bizim gibi bir çok takımın canını da yakmış olabilir, bir çok takım karşısında haksız puan kazançları da sağlamış olabilir. Hakemlerin vermiş olduğu bir karar sonrasında futbolcumuzun sağlığını tehlikeye sokacak orantısız güç kullanan, insanlıktan nasibini almamış Alper Sürücü başta olmak üzere, kaleci Ramazan Evren Üstündağ ve malzemeciyi eshef ile kınıyor, en ağır cezayı almaları için adli olarak şikayetçi olduğumuzu ve sonrasında da takipçi olacağımızı bilmelerini isteriz. Olayların fitilini ateşleyen hamleleri yapan misafir takımın oyuncuları ve yedek kulübesinin, kışkırtıcı, saldırgan tutumları karşısın da elbetteki etkiye tepki doğmuştur. Oyuncularımız nefsi müdafanın yanında, darp olaylarına da karşılık vermek zorunda kalmışlardır. 

Düşük tempoda geçen mücadeleyi dahi adil bir yönetim gösteremeyerek yaşanan olaylara zemin hazırlayan hakemlerimizin de gerekli değerlendirmeyi gerekli merciler tarafından yapılacağına inanıyoruz.

Yaşanan olaylardan dolayı büyük üzüntü duyduğumuzu bir kez daha belirterek, sporla bağdaşlaşmayan bu tarz olayların asla tekrarlanmamasını dileriz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum