Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B, Ankara'ya galibiyet için gidiyor!

Temsilcimiz Redoks Darıca Gençlerbirliği, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Altındağspor karşılaşması öncesi son çalışmasını suni çim olan Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda gerçekleştirdi.

Darıca G.B, Ankara'ya galibiyet için gidiyor!
24 Aralık 2021 - 23:44
Son olarak ligde 52 Orduspor FK’ya mağlup olan ve ligde yakaladığı çıkışa ara vermiş olan Darıca Gençlerbirliği bu arayı çok uzun tutmayıp, tekrardan Altındağspor maçıyla bir seri başlatmak istiyor. Deplasmanda oynayacağı mücadelede rakibinin sahasının suni çim olması nedeniyle de temsilcimiz, Gebze Alaettin Kurt Stadı’nda çalıştı.

GEBZESPOR’A TEŞEKKÜR ETTİ
Altındağspor maçına üç puan parolası ile hazırlanan ekibimiz, ligin ilk yarısının son haftası itibariyle de devreyi mutlu bitirmek istiyor. Sarı-Yeşilliler son yaptığı çalışmanın ardından hazırlıklarını tamamlamış oldular. Ayrıca Gebze Alaettin Kurt Stadı’nı kullanmaları sonrasında; Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Altındağ Spor karşılaşması hazırlıklarına Gebze Alaettin Kurt Stadyumu’nda yaptığımız antrenmanla devam ediyoruz. Kardeş Kulüp Gebzespor yönetimine teşekkür ederiz” açıklamasını yaptı. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum