Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final, Uzaktan Öğretim'e hazır!

Darıca Final Okulları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın 23 Kasım - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında "uzaktan öğretim" uygulamasına tüm donanımları ile hazır.

Darıca Final, Uzaktan Öğretim'e hazır!
19 Kasım 2020 - 17:15
Darıca Final Okulları'nda daha önceki uygulamaların tecrübesi ile ve en üst seviye teknolojik donanımla Pazartesi gününden itibaren ders anlatımları ve programı,işleyiş konusu yapılan Zoom üzerinden toplantıyla ele alınıp karara bağlandı.
Genel Müdür Murat Kaya başkanlığında yapılan toplantıya idareciler ve öğretmenler katılarak yeni sürece yönelik düşüncelerini paylaştılar.
Murat Kaya yaptığı açıklamada  "Final Yönetim Merkezimizin çok yönlü profesyonel destekleri ve rehberliği ile yolumuza devam etmekteyiz.Velilerimizle yakın ilgi içinde olup, bilgilendirme yaparak süreci tüm paydaşlarımızla birlikte ortak akıl ile yönetmekteyiz.
İdarecilerimiz,öğretmenlerimiz uzaktan öğretim konusunda daha tecrübeli ve daha donanımlar. Sınıf öğretmenlerimiz hafta sonuna kadar sınıf veli toplantılarını yaparak bilgilendirmede bulunacaklar. Öğrencilerimiz önümüz 4-5 hafta içinde okula geliyor ve sınıfta ders işleniyor sorumluluğu ile ders programını evde ciddiyetle takip edeceklerdir.
Bu süreç tüm insanlık için sınavdır. Elbette başta sağlık gelir. Yetkili kurul ve kurumların yasal kararları hepimizi bağlayıcılıdır. Elbette tercihimiz yüz yüze eğitim-öğretimdir.
Fakat hepimizin tedbirli olmasında maske,mesafe, temizlik kurallarına harfiyen özen göstermesi olmazsa olmazdır. Birlikte başaracağız. Ortak akıl ,ortak gayret tüm engelleri aşar "diyerek açıklamalar yaptı.
Genel Müdür Murat Kaya velilere yönelik konuya ilişkin video çekimi ile görüşlerini paylaştı.
Kaya açıklamasının devamında ''Tüm öğretmenler en verimli çaba için etkin ve yetkin birikimleri ile çocuklarımıza her zaman her an emek verecekler.Her zaman velilerimiz yanındayız. Öğrenciler okulda bulunan ders kaynaklarını ,planlanan saatlerde okula gelip sınıf öğretmeleri rehberliğinde aldılar. Böylece ev ortamını derslere şimdiden hazırlıyorlar.
Toplantı gayet verimli ve tüm sorunların tartışıldığı yeterli bilgilendirmelerle son buldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum