Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final'den Ata'ya saygı programı

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü nedeniyle Darıca Final Eğitim Kurumları'nın tüm kademelerinde " Ata'yı Anma ve ATA'ya Saygı" programı ile 82.yıl önce aramızdan ayrılan Atatürk'ü minnet ve özlemle andı.

Darıca Final'den Ata'ya saygı programı
10 Kasım 2020 - 17:44 - Güncelleme: 10 Kasım 2020 - 17:49
Programda Şiirler okundu, Atatürk'ün sevdiği şarkılar söylendi, Atatürk Oratoryosu seslendirildi.
Programda, ğrenci, öğretmen ve idareci konuşmaları ile bilgiler paylaşılırken, tüm sınıf ve koridorlardaki panolar günün önemine dair öğrenci çalışmaları ile hazırlandı.
Atatürk'ü Anma ve Saygı Programı'nda, şiir,kompozisyon,resim alanında öğrencilerin çalışmaları değerlendirilirken, lise öğrencilerine katılım belgeleri ve dereceye girenlere Nutuk kitabı armağan edildi
aynı kapsamda İlkokul ,ortaokul öğrencileri arasında masa tenisi,satranç turnuvası düzenlenirken,  Okul öğretmenleri Atatürk'ün çok sevdiği ve dinlerken ağladığı "Yemen Türküsünü" icra ettiler.
Öğrenciler, Atatürk'le ilgili  görüşlerini Anı Defteri'nde paylaşarak günün anlam ve önemini
taçlandırdı.
Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya ise yaptığı açıklamasında,  '' 82.yılında saygı ve özlem duygu ve düşüncelerimizi sunduğumuz programa emek veren tüm kurum paydaşlarına teşekkürler. Aziz Atatürk; Yolun yolumuzdur. Sonsuza dek izindeyiz. Ruhun şad olsun...
 SAYGI ve ÖZLEMLE...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum