Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Final'de veli toplantısı online olarak yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 23 Kasım 2020-31 Aralık 2020 tarihleri arasında uzaktan eğitim yapılmasına ait kararı; yeni duruma ilişkin yeniden velilerle değerlendirme yapılmasını gerekli kılmıştı.

Darıca Final'de veli toplantısı online olarak yapıldı
22 Kasım 2020 - 01:35

Darıca Final Okulları da 20 Kasım 2020-21 Kasım 2020 tarihlerinde sınıf öğretmenlerin rehberliğinde, tüm sınıflarla veli toplantısını yoğun katılım ve ilgiyle gerçekleştirdi.Darıca

Final Okulları'ndan yapılan açıklamada ''Belirlenen tarihlerde süreci ortak akıl ile daha kaliteli ,daha verimli hale getirmek için neler yapalım? Değerlendirildi...

Bu güne kadar edindiğimiz tecrübelerle uzaktan eğitimde öğrencilerimiz ve velilerimizin nelere dikkat etmesi gerektiği ele alındı.Değerlendirildi. 

Öğretmenlerden beklentiler ele alındı.Değerlendirildi.

Korona sürecinde şartların durumuna bağlı olarak yetkililerce alınan kararlara uygun ;  tecrübeli öğretmenlerimizle, sorumluluk  sahibi öğrencilerimizle,duyarlı ve destekleyici velilerimizle uzaktan ve yüz yüze eğitim -öğretimi her iki haliyle de en iyi uygulayan ekibiz.Durumu çok yönlü, karşılıklı sorularla ele alıp çözüm ortaklığını veli toplantılarımızla her zaman olduğu gibi yeniden oluşturduk..Değişiklikleri günü gününe takip ederek bizlere yol gösteren Final Yönetim Merkezimizin yönergeleri ,MEB'nın genelgeleri/doğrultusunda hareket eden Darıca Final Eğitim Kurumları; İdarecileriyle, Öğretmenleriyle, Velileriyle ,Tüm personeliyle  Zoom üzerinden toplanlantılarda, görüşerek,değerlendirmeler yaparak,önerileri dinleyerek yeniden uzaktan eğitime tüm donanımları ile hazırdır. 2020/2021 Eğitim-Öğretim Yılının 1.döneminin 1.ara tatil sonrası başlangıcı hayırlı ,sağlıklı, verimli, başarılı olsun. Camdan cama sürecin en kısa sürede sona erip Candan Cana  eğitim-öğretimimizi gerçekleştireceğimiz okulumuza kavuşmak dileği ile'' denildi.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum