Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Farabi'de yenileme çalışmaları sürüyor

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi servislerinde yatarak tedavi gören hasta refakatçileri için refakatçi koltukları temin edildi.

Darıca Farabi'de yenileme çalışmaları sürüyor
24 Haziran 2022 - 18:36
Oturulabilir şekilde kullanılabilen bu portatif koltuklar, istenildiğinde ise uzatılarak yatak haline getirilebiliyor ve refakatçilerinde dinlenebilmelerine imkan sağlıyor. Refakatçi koltuklarının yanı sıra etajer ve yemek masalarında yenilenerek hasta ve hasta yakınlarının hizmetine sunuldu.
Hastane Yönetimi tarafından yapılan açıklamada “ Hastanemize başvuran tüm hasta ve hasta yakınlarına kaliteli bir sağlık hizmeti sunmak için elimizden gelen tüm çabayı göstermekteyiz. Servislerimizde yatarak tedavi gören hastalarımıza refakat eden yakınlarının rahatı da bizler için öncelikli hedefler arasındadır. Refakatçi koltuklarının gündüz oturmak, gece de kısa süreli dinlemeleri için açılarak yatak olarak kullanılması refakatçilerimizi rahatlatacağı düşüncesindeyiz, bunun için servislerimize refakatçi koltukları temin ettik. Hasta ve hasta yakınlarını rahat ettirmek için çalışmalarımız devam edecektir " ifadelerine yer verildi
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum