Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Farabi'de emekli olan personellere plaket verildi

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından kurumda görev yapan ve emeklilik hakkı kazanan personelleri unutulmayarak kendilerine bir veda organizasyonu düzenlendi.

Darıca Farabi'de emekli olan personellere plaket verildi
07 Nisan 2021 - 17:03 - Güncelleme: 11 Nisan 2021 - 13:57
Düzenlenen programda personellere teşekkür amaçlı plaket takdim edildi. İkincisi düzenlenen plaket takdim programına hastane yönetimi de katılım sağladılar.
Hastanenin sağlık, veri hazırlama, temizlik birimlerinde görev yaparak emekli olan personellere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, bundan sonraki emeklilik yaşamında başarılar ve mutluluklar dilendi.
Hastane Başhekimi Prof.Dr.Mustafa Güneş “ Sizler sağlık alanında hizmet vererek ve büyük bir özveri göstererek çoğu zorluluğun üstesinden geldiniz. Ellinizden gelen tüm çabayı sarf ederek gönlümüzde çok hoş duygular bıraktınız. Uzun yıllar görev yaptığınız hastanemize her birinizin ayrı katkıları oldu. Her çalışanın hayalini kurduğu emekliliği hakketmenizin verdiği heyecanınızı bizler de ortak oluyoruz. Hizmetleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür eder yeni sosyal ve emeklilik hayatınızda da sağlık ve mutluluklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Organizasyona katılan tüm personeller böylesine anlamlı ve güzel bir organizasyon hazırlanarak unutulmadıkları için hastane yönetime teşekkürlerini ilettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum