Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Emniyet Müdürü Şaheser Şen terfi aldı!

Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek Değerlendirme Kurulu (YDK) kararlarına göre, Kasım 2019'da Darıca'ya atanan Emniyet Müdürü Şaheser Şen, terfi aldı.  

Darıca Emniyet Müdürü Şaheser Şen terfi aldı!
16 Haziran 2021 - 16:23 - Güncelleme: 16 Haziran 2021 - 16:35
Üçüncü sınıf emniyet müdürü olarak görev yapan Darıca Emniyet Müdürü Şaheser Şen terfi alarak ikinci sınıf emniyet müdürü oldu.

ŞAHESER ŞEN KİMDİR?
Şaheser Şen Ankara da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara ilinde tamamladıktan sonra 1996 yılında Polis Akademisine girmiş, 2000 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra Ankara İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Komiser Yardımcısı olarak göreve başlamıştır. Sırası ile Ankara, İstanbul İl Emniyet Müdürlüklerinde çeşitli birimlerde görev yaptıktan sonra, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde göreve başlamıştır. Şanlıurfa ili Akçakale ilçesinde görev yapmakta iken 25.01.2017 tarihi itibari ile Akçakale İlçe Emniyet Müdürü olarak atandı. 2018 yılı Ağustos ayında İstanbul'a tayini çıktı. 2019 yılında Darıca'ya atanan ve halen ilçemizde görev yapan Şaheser Şen, bir çocuk annesi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 4 Yorum
  • Taşkın Aydın
    2 yıl önce
    Kadınların başarıları ziyadesi ile beni çok memnun ediyor. Hayırlı olsun. Emniyet Müdürümüze başarılar dilerim. Vatandaş
  • Gtan
    2 yıl önce
    Hayırlı olsun, darıca gibi ilçelerde bayan emniyet müdürlerinin olması bence çok isabetli olmuş
  • TOLGA AYDIN
    2 yıl önce
    Darıca ZONGULDAKLİLAR derneği DAZYEDER adına tebrik eder başarılarının devamını dileriz
  • Naci AL
    2 yıl önce
    Darıca Karabük Ovacık ve köyleri yardımlaşma Derneği adına,tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz.