Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'daki soygun kameralara yakalandı

Darıca'da lüks bir araçtan inen ve yüzleri maskeli olan 2 kişi, Tapu Dairesi önündeki bir aracın camını kırarak içerisinde 130 Bin TL'nin olduğu çantayı alıp kayıplara karıştılar.

Darıca'daki soygun kameralara yakalandı
30 Eylül 2019 - 19:22
 Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Ali Arıcan Caddesi No: 52 Adresindeki İlçe Tapu Müdürlüğü önüne mesai bitimine çok az bir süre kala son model bir araçla gelen ve  yüzleri hasta maskesiyle kapalı 2 kişi, kaldırım kenarına park etti.
Parlk ettikleri araçlarının arka tarafındaki bir otomobilin etrafında bir süre bekleyen 2 kişiden biri çömelirken, diğeri, soymayı düşündükleri otomobilin şoför mahallinin yanındaki ön camı omzuyla vurarak kırdı. 
Daha sonra içerisinde kimsenin olmadığı otomobilden bir çantayı alarak geldikleri lüks otomobille uzaklaşan şahıslar, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görünntülendi.
Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis aracı soyulan vatandaşa haber verdi. Adı açıklanmayan mağdur vatandaş çalınan çantasında bazı evraklarla birlikte 130 Bin TL olduğunu söyledi.
Soygunda kullanılan lüks aracının plakasını tespit edilmesinin ardından, aracın çalıntı veya plakanın sahte olabileceği,ihtimali üzerinde duran polis, kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.