Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'daki evlerden kombi çalan hırsızlar yakalandı

Darıca, Gebze ve Körfez ilçelerinde, toplam 11 farklı adresten kombi ve bisiklet hırsızlığı gerçekleştirdikleri iddia edilen 3 şüpheli İstanbul'da yakalandı.

Darıca'daki evlerden kombi çalan hırsızlar yakalandı
26 Haziran 2020 - 15:47
Farklı tarihlerde,  Gebze’de 7 ayrı evden kombi hırsızlığı, Körfez  ilçesinde 2 bisiklet ve 2 evden de kombi hırsızlığı ile Darıca ilçesinde 2  evden kombi hırsızlığı olaylarını araştıran  Kocaeli Polisi,  olayı gerçekleştiren 3 şüpheliyi tespit etti. Hırsızlık olaylarında  çek çek diye tabir edilen araçları kullandıkları  belirlenen şüphelilerin, daha sonra çaldıkları araçları kapalı kasa bir arabaya koyarak olay yerinden ayrıldıklarını belirledi.
 
İSTANBUL'DA YAKALANDILAR
 
Yapılan inceleme ve  tespitler çerçevesinde, olayı gerçekleştiren   O.D., A.D. ve H.D. isimli 
şüpheliler, 25 Haziran 2020 günü İstanbul ilinde düzenlenen operasyon ile yakalandı. Ayrıca şüphelilerin İstanbul ilinde Tuzla ve Pendik ilçelerinde de 4 ayrı evden kombi hırsızlığı gerçekleştirildikleri belirlendi. Gözaltındaki şüphelilerden A.D.’nin hırsızlık ve kasten yaralama suçlarından toplam 9 ayrı suç kaydı, H.D:’nin hırsızlıktan 4 ayrı suç kaydı, O.D.’nin ise hırsızlık ve kasten yaralamadan 16 ayrı suç kaydı olduğu tespit öğrenildi. Yakalanan şahıslar emniyette tamamlanan işlemleri sonrası   adli mercilere  sevk edildi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum