Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da yoldan geçen kadını taciz etti

Darıca'da aracının camından , dil çıkararak, dudaklarını ısırarak ve kaş göz işareti yaparak  sokakta yürümekte olan A. D., isimli bir kadına tacizde bulunan S.T., (45), şikayet üzerine göz altına alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece 90 Günlük Adli Kontrol cezasına çarptırıldı.

Darıca'da yoldan geçen kadını taciz etti
23 Eylül 2020 - 10:28 - Güncelleme: 23 Eylül 2020 - 12:34

Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Özbay Sokak, 15 Temmuz Stadyumu yolu üzerinde 10 gün önce meydana gelen olayda, yürüyüşe çıkan A. D.,  bu sırada karşı yönden gelmekte olan araç içerisindeki sürücünün kendisini yüz ifadeleriyle taciz ettikten sonra arabaya binmesini teklif ettiğini belirterek önceki gün polise şikayette bulundu.

Olayın 10 gün önce meydana gelmesine rağmen önceki  gün  polise giden A. D., herhangi bir sonuç alamayacağından dolayı şahsı şikayet etmeyi düşünmediğini, ancak konuyu anlattığı yakınlarının,  kendisini taciz eden şahıstan şikayetçi olması yönünde telkinlerde bulunulduğunu bu nedenle de olayın üzerinden 1 hafta geçtikten sonra şikayetçi olduğunu söyledi.

Şikayetin ardından harekete geçen polis, araç plakasından yola çıkarak tacizcinin İstanbul'un Kartal İlçesi'nde ikamet eden ve bir pazarlama şirketinde çalışan S.T., olduğunu tespit etti. 

Dün, Kartal'da çalıştığı  işyerinden polis tarafından göz altına alınan S.T., emniyetteki işlemlerinin ardından bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından 90 Gün boyunca her gün karakola giderek imza atma karşılığı Adli Kontrollü olarak serbest bırakıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum