Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da yenidoğan bebek koronavirüsü yendi!

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dünyaya gelen ve yeni tip koronavirüsü tanısı ile hastanenin Yenidoğan yoğun bakım ünitesine alınarak 23 gündür tedavi gören bebek virüsü yenerek alkışlarla taburcu edildi. 

Darıca'da yenidoğan bebek koronavirüsü yendi!
14 Mayıs 2020 - 09:46 - Güncelleme: 14 Mayıs 2020 - 10:19

Resmi rakamlarla tedavi sonucu iyileşen hasta sayısının 95 bine ulaştığı ülkemizde Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dünyaya gelen ve yeni tip corona virüs tanısı ile hastanenin Yenidoğan yoğun bakım ünitesine alınarak 23 gün tedavi gören bebek virüsü yenerek alkışlarla taburcu edildi.
Darıca'da Hatice Parlakkılıç Ve Nevzat Parlakkılıç’ ın ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen yenidoğan bebek, yoğun bakım ünitesine alınarak corona virüs için sürüntü örneği gönderildi. Önce annesi ve babasından üzücü haber geldi ve covid 19 test sonuçlarının pozitif olduğu öğrenildi, ardından da yenidoğan bebeğin covid 19 test sonucu pozitif olarak geldi. Genel durumu iyi olan ve tedavi altına alınarak 23 gün yenidoğan yoğun bakım ünitesinde takip edilen bebek corona virüsü yenmeyi başardı, alkışlarla anne ve babasına kavuştu. Adeta yeniden hayata döndüklerini belirten Parlakkılıç çifti, başta yenidoğan yoğun bakım doktorları ve hemşireleri olmak üzere tüm hastane çalışanlarına sonsuz teşekkürlerini iletti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum