Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da Temmuz ayı meclisi gerçekleştirildi

Temmuz ayı olağan belediye meclisinde konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bayram önü esnafımıza bir can suyu vermek adına Darıca Belediyesi’ne ait piyasaya 1 TL borcumuz olmayacak. Hem personellerimizin maaşlarını ödeyeceğiz hem de esnafımıza çifte bir bayram yaşatacağız. Darıca Belediyesi’nin mali yapısı her geçen gün daha da güçlenecek” dedi.

Darıca'da Temmuz ayı meclisi gerçekleştirildi
06 Temmuz 2022 - 12:36 - Güncelleme: 07 Temmuz 2022 - 12:41
Darıca Belediyesi Temmuz Ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Darıca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık başkanlık eti. Meclisin açılış konuşmasını gerçekleştiren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık şunları söyledi: “Kurban pazarı yerimiz bu saatten sonra Darıca’da olmayacak. İlçemizden Gebze Kurban Pazarına ücretsiz ring seferlerimiz bulunuyor. Bayram önü esnafımıza bir can suyu vermek adına Darıca Belediyesi’ne ait piyasaya 1 TL borcumuz olmayacak.

Hem personellerimizin maaşlarını ödeyeceğiz hem de esnafımıza çifte bir bayram yaşatacağız. Darıca Belediyesi’nin mali yapısı her geçen gün daha da güçlenecek. Bütçemizi tamamen vatandaşlarımızın menfaatine harcamak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. Yapılan konuşmalarından ardından gündem maddelerine geçildi. Gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi. Darıca Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısı 2 Ağustos Salı saat 15.00’da yapılacak.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum