Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da mucize doğumlar!

Kocaeli'de ve Darıca'da Koronavirüse yakalanan hamilelerden doğum zamanı gelenlerin toplam 12’si doğum yaptı. Kronik rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitiren Betül Aydın dışında tüm kadınların sağlıkları yerinde. Doğan bebeklerin virüsü kapmamaları mucize olarak nitelendirildi. 

Darıca'da mucize doğumlar!
25 Mayıs 2020 - 04:30

Koronavirüs salgınının başlaması ile Kocaeli’de virüse yakalanan hamilelerden 12’si doğum yaptı. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 6, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde 6 hamilenin doğumları gerçekleşti. Doğum yapan kadınlardan sadece 39 yaşında kronik rahatsızlığı olan Betül Aydın yaşamını yitirdi. Sezeryan ile yapılan doğumların tamamında çocukların koronavirüs testlerinin negatif olması mucize olarak nitelendirildi. 

BEBEKLER SAĞLIKLI
Koronavirüs salgını ortaya çıktığından bu yana Derince ve Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi'nde virüse yakalanan hamilelerin tedavileri yapıldı. Doğum zamanı gelen hamileler sezeryan ile doğum yaptı. Doğan 12 bebekten koronavirüs testi pozitif çıkan olmadı. Ancak 39 yaşında koronavirüse yenilen Betül Aydın’ın bebeği testi pozitif olmamasına rağmen yaşamını yitirdi. Diğer 11 bebek ise sağlıklı. Bazı anneler bebeklerini emzirmelerine rağmen virüse yakalanan bebek olmadığı öğrenildi

Kaynak; Özgür Kocaeli

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum