Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da mezar taşlarına çirkin saldırı!

Darıca, Nenehatun Mezarlığı’nda 7 mezarlık kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce mermer taşları kırılarak tahrip edildi.

21 Haziran 2022 - 10:51 - Güncelleme: 23 Haziran 2022 - 10:45
Nenehatun Mahallesi, Nenehatun Mezarlığı’nda geçtiğimiz cumartesi gecesi meydana gelen olayda, henüz kimliği tespit edilmeyen kişi ya da kişilerce 7 mezarlık tahrip edildi.
14 Bin 200 adet mezarın bulunduğu Nenehatun Mezarlığı’nda farklı yerlerden 7 adet mezarlığın mermerlerini kıran kişi, ya da kişiler henüz tespit edilemezken, mezarlığın tüm giriş çıkışlarında bulunan güvenlik kameraları incelemeye alındı. Nenehatun Mezarlığı çalışanları, mezarlığın tüm giriş çıkışlarında güvenlik kameralarının mevcut olduğunu söyleyerek, ‘’ İnsanlar mezarlığa giriyor çıkıyor, hangisinin ne amaçla girip çıktığını bilemiyoruz, kimi ölen yakını için dua etmek için, kimisi bakımını yapmak için geliyor. Bizler bu insanlara neden geldiğini ve  neden çıktığını söyleyemeyiz. Kaldı ki, olay gece saatlerinde olmuş, biz konuyu sabah geldiğimizde öğrendik. ‘’ şeklinde konuştular.
Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileri,  polise suç duyurunda bulunarak olayla ilgili kişi ya da kişilerin yakalanması yönünde şikayetçi oldular

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum