Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da komşusunu taciz etti

Darıca'da 7 ay önce caddede yürüyen 15 yaşındaki bir kız çocuğuna elle tacizde bulunduktan sonra çevredekiler tarafından yakalanarak polise teslim edilen ve daha sonra da çıkarıldığı mahkemece tutuklu kaldıktan bir süre sonra serbest bırakılan Ebubekir Ö.(40), bu defa da 22 yaşındaki bir kızın göğüslerine elleyerek taciz etti.

Darıca'da komşusunu taciz etti
08 Mayıs 2021 - 10:34 - Güncelleme: 08 Mayıs 2021 - 10:47


Daha önceden de taciz suçu nedeniyle sabıkası bulunan Ebubekir Ö. , 7 ay önce de Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, İstasyon Caddesi’nde kaldırım üzerinde arkadaşı ile birlikte yürüyen 15 yaşındaki Z.R.’nin arkasından yaklaşarak elle taciz etmiş ve bu sırada olay yerinden geçmekte olan bir vatandaşın durumu fark etmesi üzerine kolundan yakalanmıştı. Çevredekilerin de yardımı ile devriye görevinde bulunan polis ekiplerine teslim edilen zanlı, polisi görünce sağır ve dilsiz numarası yapmıştı.
Bir süre sonra konuşmaya başlayan ve ardından, pişman olduğunu söyleyen Ebubekir Ö.,. 
o tarihte çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmesinden bir süre sonra serbest bırakılan Ebubekir Ö., bu defa da 22 yaşındaki bir kızın göğüslerini sıkarak elle taciz etti.
Bağlarbaşı Mahallesi’nde babasına ait binanın bodrumunda yaşadığı öğrenilen Ebubekir Ö., aynı binada kiracı olan 22 yaşındaki bir kızla apartman boşluğunda karşılaştı. Karşılaşmanın ardından genç kızı bulunduğu yerde sıkıştırarak göğüslerine elleyen Ebubekir Ö., kızın çığlık atması üzerine olay yerinden koşarak uzaklaştı. 
Şikayet üzerine dün yakalanarak gözaltına alınan Ebubekir Ö., Emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakıldı

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum