Darıca'da iki önemli cadde birbirine bağlandı
Darıca’dan Gebze Otogara alternatif ve konforlu bir yolculuk için yenilenen Cengiz Topel ile Şehit Gökhan Hüseyinoğlu caddeleri birleştirildi
Yayınlanma :
03.01.2022 11:07
Güncelleme :
05.01.2022 12:40


350 METRELİK YOL, 130 TAŞ DUVAR, BİN 500 METREKARE KALDIRIM
Çalışma dahilinde her iki cadde arasına 350 metrelik 2x2 şeklinde yol inşa edildi. Yolun Batı tarafına (Cami tarafı) en yüksek yeri 10 metre olan 130 metre uzunluğunda taş duvar inşa edildi. Çalışmalar kapsamında yayaların rahat bir şekilde yürüyebilmesi için bin 500 metrekare kaldırım imalatı yapılırken ayrıca iş dahilinde 300 metre yağmursuyu hattı, 3 bin ton PMT ve bin 300 ton binder tabakası, 2 bin 250 alt temel malzemeleri serilirken yine yolun çizgileri de çizildi. Yakın zamanda çevre düzenlemelerinin yapılacağı bölgede iki cadde arasına inşa edilen dönel kavşaktaki çalışmalarda devam ediyor.
GEBZE OTOGARA ALTERNATİF YOL
Cengiz Topel ile Şehit Gökhan Hüseyinoğlu caddeleri arasındaki kısmın tamamlanmasıyla Darıca’dan Gebze Otogara 1493/1 sokak ve Dr. Zeki Acar Caddesi kullanılarak alternatif bir ulaşım sağlandı. Yine Gebze Otogar yönünden gelen araçlar, İstasyon Caddesindeki trafiğe takılmadan Darıca sahile konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşabiliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 3
Kalan Karakter: