Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da iki bina daha karantinaya alındı!

Darıca'da iki binada daha karantina tedbiri uygulandığı açıklandı.

Darıca'da iki bina daha karantinaya alındı!
26 Temmuz 2020 - 00:41 - Güncelleme: 28 Temmuz 2020 - 13:18

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Bayramoğlu Mahallesi'nde bulunan 2 binada karantina uygulandığını açıklandı.
Darıca İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ulaş Doğan yaptığı açıklamada, Darıcalılar'ı maske kullanımı, sosyal mesafe, el hijyeni ve genel temizlik kurallarına uyulması, gerekmedikçe sokağa çıkılmaması, kalabalık ortamlardan uzak durulması, işyerlerinde çalışanların kişisel koruyucu ekipmanlar kullanmaları yönünde uyararak şunları belirtti: ''Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak Corona virüs ile mücadelemize hız kesmeden devam ediyoruz. Zaman zaman evlerde, apartmanlarda hatta sokaklarda karantina tedbiri uygulaması gereği hasıl olmuş, tüm koruyucu ve önleyici tedbirler alınarak uygulamaya geçilmiştir. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile işbirliği içinde tedavi edici tedbirler alınmıştır.  Üzülerek belirtmek isterim ki; Darıca Bayramoğlu Mahallesi'nde iki binada karantina tedbiri uygulanmıştır. Mübarek Kurban Bayramına yaklaştığımızın bu günlerde karantina tedbiri almak suretiyle bayram günlerini de içine alan zaman diliminde halkımızı evlerinde izole etmek, dini vecibelerini vekaletler üzerinden ifa ettirmek bizleri de üzmektedir. Halkımız bilmelidir ki, bizim asli görevimiz görev sınırlarımız ve sorumluluklarımız gereği toplum sağlığını tesis etmek, daha sağlıklı nesiller inşa etmektir. Tekrar Darıca’da yaşayan tüm halkımızdan ricamız, Kurban Bayramı öncesinde kendileri ve sevdikleri için ihtiyaç duyulan tedbirleri şimdiden almalı ve Sağlık Bakanlığımızın talimatlarına riayet edilmelidir.  Neşeli ve sağlıklı Bayramlar temennisi ile saygılarımı sunarım'' dedi.

İKİ BİNA DA BAYRAMOĞLU ADA İÇİNDE
Karantinaya alınan her iki bina da Bayramoğlu Mahallesi'nde özellikle bu mevsimde yazlıkçıların yoğun olarak bulunduğu Ada İçi mevkii Plaj Caddesi'nde bulunuyor. Birbirine yakın olan her iki binada yaşayanların nüfus yoğunluğunun yaşandığı bu mevsimde kimlerle temas kurdukları ise bilinmiyor


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum