Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da hırsızlığın önüne geçilemiyor!

Darıca'da son aylarda ev ve iş yeri hırsızlığındaki artış dikkatlerden kaçmazken, bugün de akşam saatlerinde Cami Mahallesi'nde aynı binada 4, toplamda ise 8 eve giren hırsızlar, çok sayıda ziynet eşyasını alıp götürdüler.

Darıca'da hırsızlığın önüne geçilemiyor!
29 Ekim 2020 - 23:55 - Güncelleme: 01 Kasım 2020 - 17:03
Darıca'da her geçen gün artarak devam eden ev ve işyeri hırsızlığının önüne geçilemezken, bu gün akşam saatlerinde Cami Mahallesi, Sakarya Caddesi üzerinde ki 1 binada 4, toplamda ise 8 eve kapı ve pencereleri zorlayarak giren hırsızlar, çok sayıda ziynet eşyası ve paraları çalarak kayıplara karıştılar.
Görgü tanıkları, hırsızlığı gerçekleştirenlerin 5-6 kişi olduğunu ve  sahiplerinin olmadığı saatlerde 8 eve girerek altın, para ve değerli eşyaları çalarak kayıplara karıştıklarını söylediler.

 POLİS OLAY YERİNE NEDEN 2 SAAT SONRA GELİYOR ?
Olayı öğrenir öğrenmez haber vermelerine rağmen polisin yaklaşık olarak  2 saat sonra geldiğini iddia eden mağdurlar, '' Maske takmayan birisini gördüklerinde anında ve çok sayıda müdahalede bulunan polisin, evimizin soyulduğunu bildirmemize rağmen 2 saat sonra gelmesine anlam veremiyoruz. Anında gelseydiler belki bu hırsızlar kaçamayacak ve yakalanacaklardı. İyi ki evde yoktuk, biz eşimizi, çoluğumuzu, çocuğumuz nasıl tek başlarına evde bırakacağız ? Tek isteğimiz huzur, bunu bari çok görmesinler '' şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
Diğer yandan, Darıca Emniyet Müdürlüğü'nün artan hırsızlık ve asayiş olaylarının önüne nasıl geçebileceği, ne gibi tedbirler alacağı merak edilirken, asıl sorunun personel veya araç gereç yetersizliğinden mi kaynaklı olduğu bilinmiyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • gerek yok
    3 yıl önce
    iki yıl evvel kapının önünden motosikletimi çaldılar on dakika içinde karakola gidip ifade verdik isteselerdi mobeselerden anında bulurlardı ama sadece tutanak tutup gönderdiler.olay yerine gelip bakmaya tenezzül bile etmeyip yarın evin önünden bir foto çekin bize getirin dediler .....o motor bulunana kadar her platformda yazmayada devam edeceğim..........